MEDLEMSKAP I IL ROS

 

MEDLEMSKAP I IL ROS

 

Alle medlemmer i IL R.O.S betaler medlemskontingent. En kan velge å melde inn enkeltpersoner eller familien. For utøvere tilkommer dessuten en treningsavgift fastsatt av den enkelte særidretten.

 

.

 

  • Medlemskontingent til IL R.O.S.
    Utøvere, tillitsvalgte, trenere og lagledere må være medlem av idrettslaget. Barn er forsikret i NIF via medlemskontingenten til og med året de fyller 12 år. Du bør vurdere å betale familiemedlemskap. Dette vil være en ytterligere støtte til idrettslaget og bygda, da kommunen yter noe støtte i henhold til antall medlemmer. Medlemskontingenten gjelder for ett kalenderår, og fornyes automatisk inntil utmelding (se nedenfor).
  • Treningsavgift til særidretten
    Utøvere betaler i tillegg en treningsavgift til den idrettsgrenen vedkommende deltar på. Man må altså være betalende medlem for å være utøver i en idrettsgren. Treningsavgiften til særidretten betales til den aktuelle gruppen.

 

Innmelding, utmelding og betaling skjer i idrettsportalen Min idrett, der du registrerer deg som bruker. Er du allerede registrert, kan du benytte innloggingsboksen til høyre på denne siden.
Informasjon og hjelp vedrørende tjenesten Min idrett finner du
her.